Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Alapfokú oktató fából készült mágneses játék készlet

Ár:
2.255 Ft (1.776 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

A játék egy fantasztikus készlet, amely deszkából, 8 tengeri lényből és egy horgászbotból áll. A bot- és tengeri élőlények kis mágnesekkel rendelkeznek, ami kétségtelenül vonzóbbá teszi a szórakozást, valamint javítja a rögzítést.
A játék esztétikai értékét befolyásolja a kivitelezés jó minősége, valamint az élénk, meleg színek és az állatok utánzása. Mindez felkelti a figyelmet, és arra ösztönzi a gyermeket, hogy többször használja.
A játék nemcsak sikeresen leküzdi az unalmat, hanem fontos nevelési funkciót is betölt, és kiskorától kezdve pozitív hatással van a gyermekek fejlődésére. Serkenti a fantáziát, fejleszti a logikus gondolkodást és a vizuális memóriát. Megtanítja az alakokat és színeket, képzi a kéz ügyességét, és a társasjáték révén formálja a társadalmi viselkedést, például az integrációs képességet és a csoportban való együttműködést.
A játék lekerekített szélekkel rendelkezik, fából készült. Ez biztonságossá teszi a gyermekek egészségét, szemben a műanyagból készült játékokkal.
A játékot lányoknak és fiúknak egyaránt ajánljuk. Tökéletesen működik otthoni használatra, valamint óvodák, gyermekkórházi osztályok, valamint gondozó és oktató központok felszerelése. A játék sok esetben ideális ajándéknak, és biztosan mosolyt csal majd sok arcra!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!