Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Grundig elektromágneses és ultrahangos rovar és kártevő riasztó

Ár:
9.990 Ft
4.840 Ft (3.811 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 990 Ft

Szállítási információk

Szállítási és fizetési információk

Leírás és Paraméterek

Veszélyes vegyszerek helyett ultrahangos impulzusok!

Ezzel a Grundog rovar és kártevőriasztóval, mely ultrahangos és elektromágneses elven műküdik kiűzheti lakásából a legkellemetlenebb kártevőket – patkányokat, egereket, valamint távol tarthatja a legyeket, hangyákat, szúnyogokat is. Ultrahangot bocsájt ki és pont oda juttatja el, ahol a rágcsálók és kártevők élnek és szaporodnak, így vegyszer használata nélkül lehet hatásos a nap 24 órájában! Designos külsejének köszönhetően nem csúfítja el otthonát, a telepítést követően már 48 óra elteltével elérheti a megfelelő hatékonyságot!
A beépített LED visszajelzőjével pedig ellenőrízheti a működését.

Az ultrahangos kártevőriasztó nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálókat és kártevőket, nem szennyezi a környezetet és nem hagy tetemeket maga után, csupán az impulzusok olyan zavaró hatással lesznek rájuk, hogy azok jobbnak látják, ha elhagyják otthonát.

Ideális lakóhelyiségekbe, éléskamrákba, irodákba, nyaralókba, raktárakba, működtetéséhez mindössze 220 V szükséges, nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás. Biztonságosan használható gyermekek, kutyák és macskák közelében is. A rágcsálóriasztó nem okoz zavart a TV-ben és rádióban, elektronikus riasztórendszerekben, tűz- és füstjelzőkben, hallókészülékekben és más elektronikus berendezésekben és akár 50 m² területet lefed (ez függ a pl a falak vastagságától és anyagösszetételétől is).

Mi ellen lehet hatékony?

  • Patkányok
  • Egerek
  • Pockok
  • Szúnyogok
  • Legyek
  • Hangyák

Modern technológia

Nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálót, hanem elriasztja, így nem marad a helyszínen tetem, állatbarátoknak is nagyszerű megoldás. A készülék nem hat gyermekekre, számítógépekre vagy más elektromos készülékekre, háziállatokra (kivéve hörcsög, futóegér, nyúl, vagy más rágcsálók).Energiatakarékos működés, alacsony fogyasztású.