Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Nagyteljesítményű súroló bajnok tisztítókefe 3 cserélhető fejjel

Ár:
5.325 Ft (4.193 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 990 Ft

Szállítási információk

Szállítási és fizetési információk

Leírás és Paraméterek

Te is órákat töltesz a fürdőszoba súrolásával? Nem tudod manuálisan hatékonyan csillogóvá, újjá varázsolni a csempéket, zuhanyzót, kádat, csaptelepeket?

  • Ahhoz, hogy megfelelően tisztítsuk a fürdőt, konyhát, rengeteg vegyszerre van szükségünk. Ezek pedig sokszor gumikesztyűn keresztül is irritálhatják bőrünket. Arról nem is beszélve, hogy mennyi idő és energia mindezen műveletek elvégzése. Ráadásul rengeteg eszközre is szükségünk van az alapos takarításra, hiszen a nehezen elérhető helyekhez, a padló fényezéséhez és a fugák takarításához is más-más tisztítóeszközre van szükségünk.

Ne aggódj, a Nagyteljesítményű súroló bajnok tisztítókefe 3 cserélhető fejjel leveszi a takarítás gondját a válladról, hiszen hatékonyan tisztává varázsolja egész otthonod!

  • A 3-féle cserélhető fejnek köszönhetően bármilyen felületet tisztává varázsolhatsz egy pillanat alatt! Az 500-as fordulatszámnak hála hatékonyan tisztítja otthonod ez a tuti gépezet, amely garantáltan minden háziasszony kedvenc eszköze lesz. Felejtsd el az órákig tartó súrolást, a szétmálló szivacsokat! A feltölthető akkumulátornak hála nincs más dolgod, mint kedvenc súroló bajnokod feltölteni a mellékelt hálózati adapter segítségével és már indulhat is az alapos nagytakarítás, amely ezzel az eszközzel szinte gyerekjáték lesz! Ne fáraszd le Magad az órákig tartó kínlódással, üzenj hadat a vízkőnek, a szappanfoltoknak és a pornak! A kefék alkalmasak a csempék súrolására, a fugák tisztán tartására, csaptelepek, mosogatók csillogóvá varázsolására, míg a sima felületű, mikroszálas kendővel ellátott fejjel a bútorokat alakíthatod pormentessé és ragyogóvá egy szempillantás alatt. Arról már nem is beszélve, hogy a férfiak kedvencévé is válhat ez a tuti termék, hiszen a polírozó fej nem csak a bútorok, de akár az autók fényezésére is tökéletesen alkalmas!

Tulajdonságai:

  • Anyaga: műanyag
  • Szín: szürke, kék
  • Méret: 33,5 x 27,5 x 9 cm
  • 3 féle cserélhető fejjel
  • Akkumulátorral
  • Hálózati töltővel