Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Többszintes parkolóház gyerekeknek

Ár:
19.150 Ft (15.079 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

A fajátékokkal való játék nemcsak a gyermekek számára szórakoztató, hanem nagyon biztonságos és káros anyagoktól mentes. Parkolóházunk autókkal, táblákkal és helikopterrel ideális azoknak a gyerekeknek, akik érdeklődnek az utak és a járművekkel való játék iránt. A készletünk sok örömet okoz, és sok fantáziát és mindenekelőtt a kézügyességet ébreszt. Ezenkívül a gyerekek ennyi órát tölthetnek egyedül vagy csoportos foglalkozásokon.

Készletünk egy nagy, háromszintes parkolóból áll, beépített lifttel. Van egy helikopter mozgatható rotorlapátokkal + leszállópad, két autó, egy stoptábla, egy gyalogátkelő tábla, egy tiltott belépő tábla és egy közlekedési lámparendszer. Minden elem szabadon mozgatható, és tetszés szerint beállítható.
A mozgatható emelő alkalmas a járművek különböző szintekre történő szállítására. A fa gomb segítségével manuálisan mozgathatja felfelé és lefelé a liftet a különböző szintekre, a kezelőszervek nagyon könnyűek és gyermekek számára alkalmasak.

A teljes parkoló a közlekedési szabályok szerint van jelölve, sávok és gyalogátkelőhelyek vannak. Ezenkívül a közlekedési táblák és a közlekedési lámpák egyedileg is elrendezhetők, így sok forgatókönyv kialakítható. Továbbá a gyermek megtanulja, ha eljátssza a közúti közlekedési szabályokat és gyakorlatokat, hogy mindent megértsen.
A készlet minden eleme, az autó kerekei kivételével, természetes fából készült. Az alkatrészek sima felületűek, nincsenek éleik. Ártalmatlan lakkal kezeltek. A készlet megfelel az EN71 szabványnak, és a verzió rendelkezik CE jelöléssel.

Az összeszerelést a mellékelt fémcsavarokkal kell elvégezni, minden alkatrészt enyhén nedves ruhával lehet tisztítani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!